Lakkerij Degroote 004

Afwerkingen

Lakkerij Degroote heeft een uitgebreid aanbod aan lakken, geschikt voor allerlei verschillende soorten toepassingen en interieurs. Helemaal mat, een spiegeleffect, of een creatievere touch, voor elk project hebben wij een passende afwerking.

  Lakkerij Degroote Klant Internolux 3

  Zijdeglanslak

  Voor wie op zoek is naar een gulden middenweg tussen een hoogglanzende of matte afwerking. Deze afwerking past perfect bij elk interieur en kan zelfs buiten gebruikt worden. Het biedt ook bescherming en verlengt de levensduur van uw houten meubels, traptreden of andere objecten die u wilt afwerken.

  Lees meer
  Lakkerij Degroote Klant Belhouse 1

  Structuurlak

  Een satijn lak met fijne korrel. Indien gewenst kan de korrel grover. Door de krasvastheid is de structuurlak uiterst duurzaam en zodoende perfect voor vaak gebruikte leefruimtes zoals de badkamer en keuken.

  Lees meer
  IMG 5949

  Matte lak

  Geen fan van glans? Met ons mat lakwerk verkrijgt u een zachte, glansloze look die rust geeft. Voor een extreem matte look kan nog een extra vernislaag aangebracht worden, wat evenals nog meer bescherming biedt.

  Lees meer
  Lakkerij Degroote Beitsen 2

  Beitsen en vernissen

  Beitsen of vernissen zijn ideale oplossingen om uw houten kasten, vloeren en andere houten voorwerpen niet alleen te beschermen, maar ook een unieke uitstraling te geven. Deze behandelingen behouden namelijk de natuurlijke uitstraling van het hout, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt tegen schade door dagelijks gebruik en slijtage.

  Lees meer
  DSC4923

  Hoogglanslak

  Hoogglanslak is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een strak en glad resultaat met een intense glans. Een uitstekende optie voor een luxueuze en moderne uitstraling in uw interieur of exterieur. Met een glansgraad van 98% reflecteert hoogglanslak veel licht, waardoor het de ruimte groter en helderder kan laten lijken. Bovendien is het zeer gemakkelijk schoon te maken.

  Lees meer
  IMG 1898

  Metal coating

  Metal coating of metaallakken is een bijzondere techniek waarmee metalen in poedervorm vloeibaar worden gemaakt, zodat het op verschillende ondergronden zoals MDF, massief hout, kunststof, 3D-geprinte objecten, gips en meer kan worden gespoten. Het resultaat is een echte metaalafwerking met oxidatie-effecten. Denk maar aan brons, messing, ijzer, goud, roestvrijstaal…

  Lees meer
SP208292 2

Vraag nu uw stalenset aan

Heeft u graag enkele stalen bij u om uw klanten of uzelf wat meer voeling te geven met de verschillende afwerkingen? Vraag dan zeker de stalenset aan.