Onze aanpak

Om onze samenwerking vlot en efficiënt te laten verlopen, handelen we in een vast stramien. Onderstaande stappen geven u reeds een idee van onze gang van zaken. Onaangename verrassingen worden tegengegaan en het volgens u gewenste resultaat is een garantie.

DSC5007

01

Voorbereiding

Om probleemloos te kunnen lakken, zorgen we er als eerste stap voor dat de te lakken stukken correct zijn aangeduid en opgemeten. Een orderbevestiging kan u steeds in uw mailbox verwachten, zodat u zelf ook de kleur en afwerking kan controleren.

Lakkerij Degroote 003

02

Het lakproces

Nadat alle voorbereiding op punt staat, gaan we van start met het lakproces. Voor het lakken maken wij gebruik van de nieuwste technologieën waarmee wij snel, efficiënt maar bovenal heel nauwkeurig te werk kunnen gaan. Alles wordt geschuurd en nauwkeurig afgeplakt. Voor het spuitwerk wordt alles vlak gelegd i.p.v. opgehangen. Zo bekomen we het gladste resultaat.

DSC4831

03

Controlefase

Voor we de gelakte stukken opleveren wordt een dubbele controle, d.m.v. spots die alle details blootleggen, uitgevoerd. Er wordt gecontroleerd op oneffenheden of andere fouten. Wij zullen nooit zaken opleveren waar we zelf niet 100% tevreden over zijn.

Lakkerij Degroote 005

04

Oplevering

Je bestelling wordt binnen de 15 werkdagen afgewerkt en klaargemaakt voor ophaling. Alles wordt goed verpakt om beschadiging tijdens transport te vermijden. Speelt u graag op zeker? Dan kan de bescherming uitgebreid worden als u extra dekens en spanlinten voorziet om uw materialen te beveiligen tijdens het transport.

Het verpakken valt ook steeds binnen de prijs.

Bekijk enkele
recente projecten

Ontdek de veelzijdigheid van ons lakwerk doorheen onze talloze succesvolle realisaties, afgewerkt op maat.

Meer realisaties

Bekijk onze realisaties