Machinepark

Het machinepark van Lakkerij Degroote is misschien wel onze belangrijkste troef. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologie is ons lakproces efficiënter, sneller, duurzamer en kwalitatiever. De verschillende machines geven ons de mogelijkheid een foutloze en vlotte service te garanderen. Al de machines worden geregeld onderhouden om de beste prestaties te kunnen blijven garanderen.

Kwalitatieve samenwerkingen

We kiezen voor merken die gekend zijn voor hun kwaliteit en efficiëntie. Zo zorgen we ervoor dat de lat hoog ligt van het begin, dat mee de afwerkingsgraad bepaald van het eindresultaat. Ook voor de leveranciers van onze lakproducten kiezen we enkel voor industriële producten/partners die gekend zijn voor de hoge kwaliteit.

IMG 2081
IMG 2081

Gepersonaliseerde mengbank

Hier hebben wij onze eigen mengbank voor het aanmaken van de verf. Dit betekent dat we meteen handelen en de kleur aanmaken. Hiervoor hebben we verschillende moderne weegschalen die tot een honderdste van een gram nauwkeurig werken. Speciale kleuren op maat lezen we in. En ook hiervoor hebben we het juiste apparatuur, namelijk de spectrometer. Alles wordt dus ter plekke in de lakkerij gedaan. Dat geeft een groot voordeel naar snelheid en service.

 • Heesemann vlakschuurmachine

  Op maat gemaakt volgens onze vereisten voor kwaliteit. Het geeft ons de mogelijkheid om grote en kleine panelen snel en precies te behandelen. De machine is enorm precies en de drukgevoelige sensoren zorgen voor een extra vlak resultaat van het lakwerk met hoogglans. Dit door de schuurbanden met een korrel die gaat tot P2000. 3 schuurbanden werken in 3 verschillende richtingen voor optimaal resultaat. De machine werkt zodanig fijn dat we zelfs de tekst kunnen afschuren van een A4 blad.

  IMG 2014
  IMG 2014
 • Belmeko spuitcabine in overdruk

  De spuitcabine werkt niet alleen in overdruk om elk stofdeeltje buiten te houden, maar ook de luchtstroom wordt nauwkeurig afgestemd om te voorkomen dat de lak te snel droogt.

  Bovendien wordt de kwaliteit van de lak versterkt door de constante aanvoer van gezuiverde lucht op de ideale temperatuur van minstens 20 graden. Er is ook een oven aanwezig die gaat tot 80 graden. Deze zorgvuldig geselecteerde factoren helpen ons bij het creëeren van een foutloos en perfect afgewerkt resultaat in onze spuitcabine.

  Lakkerij Degroote 003
  Lakkerij Degroote 003
 • Alup schroefcompressoren met droger

  Voor de juiste luchtvoorziening zijn compressoren onmisbaar, omdat zij zorgen voor een perfect zuivere lucht. De schroefcompressoren zijn uitgerust met geavanceerde filters en koelsystemen om de lucht te zuiveren en te koelen. Hierdoor worden verontreinigingen en vocht uit de lucht gefilterd en wordt de kans op contaminatie van het lakwerk geminimaliseerd.

  IMG 1991
  IMG 1991
 • PARTNERS

  Hoe garandeert Lakkerij Degroote u de beste kwaliteit? Door samen te werken met deze partners, stuk voor stuk cracks in hun vak.